Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Klaus Iohannis: De anul trecut tot spun că îmi doresc o reformă a clasei politice din România. Asta înseamnă și o reformă a Parlamentului (VIDEO)

Klaus Iohannis: De anul trecut tot spun că îmi doresc o reformă a clasei politice din România. Asta înseamnă și o reformă a Parlamentului (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 TV Politică

Președintele Klaus Iohannis a declarat luni că este dispus să se implice în proiectul de reformare a Parlamentului, adus în discuție de copreședintele PNL Alina Gorghiu și președintele interimar al PSD Liviu Dragnea.

”Eu de anul trecut tot spun că îmi doresc o reformă a clasei politice din România. Asta înseamnă și o reformă a Parlamentului. (...) Voi relua această temă, când mă adresez Parlamentului. Dacă vrem să funcționăm mai bine ca stat trebuie să avem legi mai clare, legi care pot fi înțelese de cei care trebuie să lucreze cu ele și cu mai puține modificări. Este o așteptare mare din partea românilor ca acest lucru să se întâmple”, a spus Iohannis.

”Sunt dispus, dacă partidele doresc să dialogheze cu mine pe acestă temă, să o fac”, a adăugat șeful statului.Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   reformarea Parlamentului,   legi
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică