Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Klaus Iohannis: Nu voi negocia cu niciun politician pentru turul doi (VIDEO)

Klaus Iohannis: Nu voi negocia cu niciun politician pentru turul doi (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 Tv Politică

Candidatul ACL la prezidențiale, Klaus Iohannis, a declarat luni, că nu va negocia cu candidații care au ieșit din cursă pentru a fi susținut în turul doi.

„Nu voi negocia cu niciun politician. Îmi doresc votul tuturor românilor, dar îmi doresc votul direct, fără să negociez cu politicieni”, a spus Iohannis.

„Rezultatul primului tur confirmă faptul că schimbarea este posibilă în România. Eu mă angajez pentru o națiune respectată, în care legile funcționează, o Românie a bunăstării și a locurilor de muncă. Eu sunt reprezentantul dreptei românești, deci împotriva stângii neautentice, nereformate, corupte. Îi chem alături pe românii care cred că se mai poate face o schimbare”, a mai spus candidatul ACL.

Despre scandalul votului din diaspora, Iohannis a spus că guvernul Ponta nu e capabil să organizeze nici măcar o zi de alegeri.

„Ieri am avut o situație scandaloasă în diaspora. S-a dovedit că avem nevoie de schimbare pentru că acest Guvern își disprețuiește cetățenii și este incapabil”.

Klaus Iohannis: Nu voi negocia cu niciun politician pentru turul doi


Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   negociere,   turul doi
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică