Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Klaus Iohannis și-a prezentat programul pentru alegerile prezidențiale la Palatul Parlamentului

Klaus Iohannis și-a prezentat programul pentru alegerile prezidențiale la Palatul Parlamentului

Un articol de: |
Foto: B1 Tv Politică

Candidatul ACL la prezidențiale, Klaus Iohannis, și-a prezentat, luni, programul pentru alegeri ”România lucrului bine făcut”, la Palatul Parlamentului, în prezența a aproape 800 de persoane.

La prezentarea programului lui Iohannis au participat parlamentari ai PNL și PDL, reprezentanți ai societății civile și ai ambasadelor de la București, dar și simpatizanți ai ACL.

Liderul PNL a vorbit despre independența justiției, statul de drept, parteneriatul strategic cu SUA și apartenența la UE, dar și despre educație, sănătate și sistemul de pensii.

”Eu cred că ceea ce ni se potrivește este tocmai filosofia lucrului bine făcut. Vine din trecutul nostru, din ceea ce am construit ca națiune de-a lungul timpului. Există părți din moștenirea noastră istorică și culturală care sunt expresia «lucrului bine făcut» și cu care ne mândrim (...). De ce România lucrului bine făcut este o viziune prezidențială? Pentru că președintele este cel care poate imprima o direcție națiunii”, a susținut prezidențiabilul ACL, potrivit Mediafax.

Iohannis a fost ultimul vorbitor și a susținut un discurs în care a făcut prezentarea generală a documentului, distribuit sub formă tipărită invitaților.

Programul prezidențiabilului ACL are 78 de pagini și este împărțit în două capitole mari: ”Un proiect pentru viitorii 10 ani – România lucrului bine făcut” și ”11 teme majore de dezbatere și consens național”.


Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   Palatul Parlamentului,   alegeri prezidentiale
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică