Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Liderul FSLI critică atitudinea lui Iohannis față de profesori: "La câți profesori sunt în sărmana asta țară, nu știu câți din ei au măcar o casă a lor”

Liderul FSLI critică atitudinea lui Iohannis față de profesori: "La câți profesori sunt în sărmana asta țară, nu știu câți din ei au măcar o casă a lor”

Un articol de: |

Klaus Iohannis a fost  criticat dur de Simion Hancescu, Președintele Federației Sindicatelor Libere din Învățământ pentru modul în care candidatul la prezidențiale i-a sfidat pe profesori atunci când a afirmat că dascălii  au „ghinion" pentru că nu și-au cumpărat, la fel ca el, șase case din salariul de profesor.

"La câți profesori sunt în sărmana asta țară, nu știu câți din ei au măcar o casă a lor, nu a băncii, ipotecată pentru 30 de ani, nu mai vorbesc de șase, șapte, zece asemenea proprietăți", a scris Hancescu, într-o postare pe blogul personal, potrivit romaniatv.net.

Liderul de sindicat susține că prin declarația sa Iohannis a jignit peste 300.000 de români.

„Poate că are dreptate el, profesorul Iohannis, poate că noi, aștia 300.000 (plus mai toate categoriile de salariați din România, despre care însă nu s-a făcut vorbire) am fi putut să ne salvăm dacă trăgeam lozul câștigător, dacă aveam afaceri cu statul, cu privatul", a mai scris Hancescu.

Totodată, reprezentantul profesorilor a subliniat că aroganța candidatului va fi sancționată la vot.  „Domnilor concurenți, cu mai mult sau mai puțin de șase case, nu ne mai considerați așa naivi, că facem și noi parte din comisia de examinare și vă putem «arde» la proba finală dacă vă prezentaţi nepregătiţi, cu un vocabular rudimentar, în care cuvinte precum cinste, respect, empatie nu există!", a încheiat Simion Hancescu.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică