Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Liviu Dragnea: Am prezentat colegilor un set de propuneri pentru îmbunătățirea funcționării Parlamentului (VIDEO)

Liviu Dragnea: Am prezentat colegilor un set de propuneri pentru îmbunătățirea funcționării Parlamentului (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 TV Politică

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a precizat, marți, după ședința de coaliție, că a prezentat colegilor o serie de propuneri pentru îmbunătățirea funcționării Parlamentului, propuneri care vor fi prezentate presei joi.

"Am prezentat colegilor mei din coaliție și în special lui domnul Tăriceanu și lui Valeriu Zgonea un set de propuneri pentru îmbunătățirea funcționării Parlamentului, atât a Camerei Deputaților cât și a Senatului. Au fost bine primite propunerile. Am convenit ca până joi să se uite pe aceste propuneri și joi, după votul final, o să distribuim pentru presă aceste propuneri. Am convenit să vi le prezentăm când au formă finală. Este un prim pas de recredibilizare a Parlamentului", a spus Dragnea.

De asemenea, acesta a mai precizat că luni va avea loc o întâlnire a grupurilor reunite.

"Luni, la ora 14.00, o să avem o întâlnire a grupurilor reunite la care va participa și premierul și echipa guvernamentală", a spus Dragnea.

Liviu Dragnea: Am prezentat colegilor un set de propuneri pentru îmbunătățirea funcționării Parlamentului


Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică