Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Liviu Dragnea: Codul Fiscal este în aceași formă, dar unele măsuri vor fi adoptate etapizat. Sunt mulțumit că am avut consens (VIDEO)

Liviu Dragnea: Codul Fiscal este în aceași formă, dar unele măsuri vor fi adoptate etapizat. Sunt mulțumit că am avut consens (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 TV Politică

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, după votul din Camera Deputaților pe Noul Cod Fiscal, că este bine că acesta a fost adoptat, precizând că are aceași formă ca la început doar că, acum, unele măsuri vor fi adoptate etapizat.

"Sunt foarte mulțumit. Codul Fiscal este în aceași formă, dar unele măsuri vor fi adoptate etapizat. Sumt mulțumit că am reușit ca partidele parlamentare să aibă un punct de vedere comun și un consens", a spus Dragnea.

Acesta a mai precizat că, oricând va fi chemat la discuții de președintele Klaus Iohannis, acesta va onora cererea.

"Oricând președintele vrea o întâlnire cu mine, o voi onora imediat", a spus Dragnea, care a mai adăugat că este de părere că președintele va promulga noul Cod Fiscal.

Noul Cod Fiscal a fost adoptat joi în Camera Deputaților, cu 279 de voturi pentru, 8 împotrivă și 5 abțineri. (Detalii AICI)

Liviu Dragnea: Codul Fiscal este în aceași formă, dar unele măsuri vor fi adoptate etapizat


Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   noul cod fiscal,   consens,   vot
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică