Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Liviu Dragnea: Din cauza unei manipulări, au fost reacții fără citirea legii. Cătălin Predoiu și Vasile Blaga nu au citit legea, dar au criticat-o. Sunt dispus să scot definiția defăimării din această lege (VIDEO)

Liviu Dragnea: Din cauza unei manipulări, au fost reacții fără citirea legii. Cătălin Predoiu și Vasile Blaga nu au citit legea, dar au criticat-o. Sunt dispus să scot definiția defăimării din această lege (VIDEO)

Un articol de: |

Prezent în direct la știrile de la postul de televiziune B1 TV, Liviu Dragnea a vorbit despre legea defăimării și despre detalii acestei legi.

Potrivit spuselor sale, cei care au criticat această lege nu au citit detaliile sale și nu au ținut cont de schimbările pe care aceastea le putea aduce.

"Din păcate, din cauza unei manipulări profesionale făcute de cei de la PNL, cei care s-au enervat primind informațiile false, au ajuns să posteze și să aibă reacții fără să citească legea și modificările sale în comisia juridică. Această lege are ca obiectiv promovarea toleranței și a demnității umane prin educație și prin administrația publică", a explicat șeful PSD.

Acesta a mai explicat despre această și modul în care a fost redactat acest amendament a fost greșit, deoarece nu a fost scoasă averea.

Liviu Dragnea, despre legea defăimării


"Unul dintre amendamentele mele au fost scoaterea averii și apartenenței politice din această lege. S-a spus la un moment dat că pot fi partide care pot avea minorități... După votul din senat, unul dintre amendamentele mele a fost să scoatem aceste două categorii din definirea grupurilor sociale. Din păcate, în comisia juridică, atunci cand s-a redactat, averea nu a fost scoasă"
"S-a spus atunci că această lege limitează libertatea de exprimare... Dar cei cu care am discutat nu au văzut aceste lucruri- nu se limitează libertatea de exprimare în spațiul virtual sau în presă... Toată legislația dintre noi a avut un scop ercidiv. Cu amenzi, cu pedepse împotriva unor grupuri sociale sau a unor membri ai unor grupuri sociale. Dacă pentru noi ca națiune, nu este bine ca în școli să fie educați în a promova toleranța, ci rarismul, ura și radicalismul, asta nu e bine"


Președintele partidului Social Democrat a mai explicat și ca este dispus să scoată și definiția defăimarii din această lege.

Potrivit spuselor lui Liviu Dragnea, "la posturile publice de radio și televiziune, 1% din programe să fie dedicate toleranței. Cei de la radio sau TVR au zis ca sunt dispusi sa meargă si pana la 5%. Din păcate, au fost lideri politici care au fost cantactati că ei nu au citit legea. Exemplu, Cătălin Predoiu și Vasile Blaga."

Printre subiectele abordate este și faptul că Liviu Dragnea a șters comentariile de pe pagina sa de Facebook din cauza "violenței lor".

"Am fost întrebat de ce le-am șters. Erau comentarii de o violență și vulgaritate rar întâlnite. Multe nume erau măști sub care se puteau ascunde postaci. Un așa-zis dialog cu oameni care înjurau nu făcea serviciu nimănui. O parte dintre ei nu erau informați"

Citește și: Fostul președinte CCR: Iordache e ATÂT DE DEȘTEPT, încât... (VIDEO)Care au fost ultimele cuvinte ale Alinei Ciucu, fata omorâtă la metrou: 'Am auzit-o cum spunea…''Îmi iubesc soțul dar are tot felul de fantezii, iar eu nu sunt genul ala de fata. Ultima data m-a ingramadit când...'Când NU DISTRUGE Justiția, IORDACHE discută ”rețete culinare” cu Daniel Morar, judecător la Curtea Constituțională. Ce STABILEAU cei doi (FOTO)

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   PSD,   legea defaimarii,   Catalin Predoiu,   vasile blada,   scandal,   intoleranta,   toleranta,   televiziune,   politica,   lege
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică