Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Liviu Dragnea: Noul lider al senatorilor PSD este Mihai Fifor. Ilie Sârbu va avea susținerea mea și a partidului pentru a ocupa postul de vicepreședinte la Curtea de Conturi (VIDEO)

Liviu Dragnea: Noul lider al senatorilor PSD este Mihai Fifor. Ilie Sârbu va avea susținerea mea și a partidului pentru a ocupa postul de vicepreședinte la Curtea de Conturi (VIDEO)

Un articol de: |

Liviu Dragnea a declarat, la Palatul Parlamentului, după ședința în care s-a anunțat demisia lui Ilie Sârbu din funcția de lider al senatorilor PSD, că îi acordă susținerea pentru postul de vicepreședintele la Curtea de Conturi.

"Îi mulțumesc domnului Ilie Sârbu pentru cum a gestionat poziția de lider de grup. A fost un sprijin pentru guvern. Are o experiență politică cu multă substanță. Va avea susținerea mea și a partidului pentru a ocupa un post de vicepreședinte la Curtea de Conturi. PSD nu își permite să propună într-o funcție oameni care nu au o experiență. Sârbu e un om în care am încredere. Și partidul la fel. Poate gestiona o funcție de asemenea importanță", a declarat Dragnea.

De altfel, a fost anunțat și înlocuitorul lui Sârbu - Mihai Fifor, deputatul propus de PSD la Ministerul Transporturilor, dar respins de președintele Klaus Iohannis.

Politicianul a subliniat că "cel mai important pentru mine e ca cel care va fi lider de grup să aibă legitimitatea dată de un vot liber exprimat".

Astfel, "în Mihai Fifor am încredere. E mai tânăr, dar poate gestiona o astfel de funcție. Trebuie să găsească înțelepciune pentru a menține grupul unit".

Liviu Dragnea: Noul lider al senatorilor PSD este Mihai Fifor
Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   mihai fifor,   Ilie Sarbu,   demisie,   lider grup senatorial PSD
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică