Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Liviu Dragnea: PSD trebuie să se gândească la o candidatură credibilă pentru Primaria Capitalei. Scena politică se resetează total în urma acestui necaz al lui Sorin Oprescu (VIDEO)

Liviu Dragnea: PSD trebuie să se gândească la o candidatură credibilă pentru Primaria Capitalei. Scena politică se resetează total în urma acestui necaz al lui Sorin Oprescu (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 TV Politică

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, duminică seară, că PSD trebuie să vină cu un candidat credibil pentru alegerile la Primăria Capitalei.

 Dragnea este de părere că acuzaţiile care i-au fost aduse lui Sorin Oprescu schimbă complet cursa electorală.

"Din punct de vedere politic, e foarte adevărat că scena politică, sau mai bine zis competiția politică pentru Primaria Capitalei se resetează total în urma acestui necaz al lui Sorin Oprescu
", a spus Dragnea, la un post de televiziune.

"Pentru sânga nu este un lucru bun. O să vedem cum decurge dosarul, cercetările, care este evoluția, dar ne aflăm în faîa unei situații noi: PSD trebuie să se gândească serios la o candidatură credibila pentru Primaria Capitalei și, repet, vom avea această putere, dar să vedem ce se va întâmpla cu acest dosar. Nu știu ce e acolo"
, a mai precizat acesta.

Liviu Dragnea: PSD trebuie să se gândească serios la o candidatură credibila pentru Primaria Capitalei


Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   primarul capitali,   Sorin Oprescu,   PSD
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică