Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Lucian Mîndruță: Ponta l-a bătut cu 4-1 pe Iohannis în dezbaterea electorală

Lucian Mîndruță: Ponta l-a bătut cu 4-1 pe Iohannis în dezbaterea electorală

Un articol de: |

Prezentatorul TV Lucian Mîndruță scrie pe blogul personal că la prima dezbatere între prezidențiabilii Iohannis și Ponta, premierul l-a dominat total pe liderul ACL.

Ponta are dreptate. Iohannis a venit fără bază de informații. Echipa de campanie a lui Iohannis trebuie să plece acasă acum. N-a muncit nimic. Ponta e acum la parada de după ultimul gol cu cifrele bugetare. Stadionul e în picioare, cel puțin partea roșie a lui. Albaștri-galbenii și portocalii sunt cu steagurile-n beznă. Trist. E ca la cinema, când lumea se ridică înainte să se termine filmul, că s-a plictisit deja”, scrie pe blogul personal jurnalistul Mîndruță.

Iohannis știe o cifră fixă: cât e ceasul. Bun și așa”, adaugă Mândruță, precizând că Iohannis este total nepregătit.

„Nu știe unde este cea mai mare comunitate de români din diaspora (Italia), nu știe câte secții de vot sunt în Germannia, nu știe ce soluție să le ofere românilor din diaspora”, mai scrie acesta.

Iohannis și Ponta au avut, marți seara, la Realitatea TV, prima dezbatere înainte de turul doi al alegerilor prezidențiale.

Citeşte mai multe despre:   Mandruta,   Ponta,   Iohannis,   dezbatere electorala
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică