Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică MAE: 150 de secţii de votare vor fi amenajate în străinătate pentru referendum

MAE: 150 de secţii de votare vor fi amenajate în străinătate pentru referendum

Un articol de: |
Foto: ziarulatac.ro Politică

Pe 29 iulie vor fi amenajate 150 de secții de votare pentru ca românii din diaspora să poată vota, a anunțat Ministerul de Externe. Opt dintre secţii fiind în teatrele de operaţiuni în care România are trupe.

În afară de cele opt secții din teatrele de operațiuni, vor mai fi secții în Spania (9), Italia (7), Franţa (5), Republica Moldova (5), Rusia şi Ucraina (3), Germania (3). De asemenea, în Canada şi în SUA vor exista câte patru secţii de votare pentru referendum, în timp ce în Australia vor fi amenajate două secţii de votare, iar în Marea Britanie trei secţii.

Potivit Mediafax, MAE precizează că a fost înfiinţat un grup tehnic auxiliar care va acţiona în cadrul ministerului pe durata organizării, funcţionării şi finalizării rezultatelor referendumului din 29 iulie şi au fost transmise instrucţiuni misiunilor diplomatice ale României în străinătate pe tema organizării referendumului.

Citeşte mai multe despre:   sectie de vot,   referendum,   teatru de operatiuni,   ministerul de externe
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică