Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Marian Vanghelie, permisie de două zile pentru nașterea fetiței sale: Cine crede că mă poate scoate din peisajul politic doar pentru că nu-i place de mine se înșeală (VIDEO)
Exclusiv

Marian Vanghelie, permisie de două zile pentru nașterea fetiței sale: Cine crede că mă poate scoate din peisajul politic doar pentru că nu-i place de mine se înșeală (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 TV Politică

"România Acum", moderată de Irina Petraru și difuzată la postul B1 TV, că problemele politice sunt acum pentru el pe locul doi.

, a spus Vanghelie.

Întrebat dacă are de gând să mai candideze pentru Primăria Sectorului 5, Vanghelie a spus că "problemele politice sunt acum pe locul doi".

"Ca să fac o glumă, am mai spus eu asta, că din politică nu ieși decât cu picioarele în față, așa a spus Iliescu. Acum fiecare preia cum se gândește. Cine crede că mă poate scoate pe mine din peisajul politic doar pentru că nu-i place de mine se înșeală. Sunt 100% convins că din cauza politicului (am ajuns aici)", a spus Vanghelie.

De asemenea, primarul suspendat al Sectorului 5 a mai spus că, dacă peste 20 de ani România este la fel din punct de vedere politic, nu și-ar sfătui fata să intre în politică, în cazul în care aceasta și-ar dori acest lucru.

"Dacă nu se schimbă nimic în România, nu cred că trebuie să facă politică. Cred că dacă esti un om normal nu îți indemni copilul să facă politică în România la cum se face acum", a mai spus acesta.Edilul este judecat în arest la domiciliu din iulie în dosarul în care este acuzat că a atribuit preferenţial contracte de achiziţii publice, în schimbul unui "comision" de 20%.


Citeşte mai multe despre:   Marian Vanghelie,   permisie,   copil,   permisie,   nastere,   politica
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică