Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Mihai Răzvan Ungureanu: Care mai este statul de drept când premierul Ponta ia în derâdere deciziile CCR?
Exclusiv

Mihai Răzvan Ungureanu: Care mai este statul de drept când premierul Ponta ia în derâdere deciziile CCR?

Un articol de: |

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a spus, vineri, la emisiunea "La Taifas cu Ion Cristoiu" difuzată de B1 TV, că există o întrebare fundamentală care planează asupra statului de drept din moment ce premierul își permite să ignore deciziile Curții Constituționale.

"Când premierul pur și simplu aruncă în derâdere deciziile CCR, nu ai cum să nu rămâi stupefiat și să te întrebi ce mai înseamnă statul de drept", a spus Ungureanu.

Acesta a criticat și PDL-ul pentru că nu reacționează la această guvernare dezastruoasă, aducând în discuție și numeroase persoane care s-au declarat deranjate de modul actual de guvernare a României.

"Văd oameni care sunt extrem de deranjați de cum este condusă România astăzi și de tăcerea care se așează în partea dreptei. Nu este normal ca pe fondul acestei guvernări dezastruoase să taci și să nu ieși cu niște mesaje bine conturate", a încheiat MRU.

MRU: Premierul ia în derâdere deciziile CCR
Embed:


Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică