Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Ministerul Apărării Naţionale vrea să cumpere 18 torpile uşoare pentru submarin

Ministerul Apărării Naţionale vrea să cumpere 18 torpile uşoare pentru submarin

Un articol de: |
Foto: 9am.ro PoliticăPotrivit anunţului publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, finanţarea contractului care urmează să fie atribuit, provine din surse bugetare şi venituri proprii.

Ministerul Apărării Naţionale intenţionează să cumpere cele 18 torpile prin intermediul CN Romtehnica SA Bucureşti.

Procedura de achiziţie - licitaţie restrânsă - se va desfăşura în două etape: calificarea şi selectarea candidaţilor şi evaluarea ofertelor depuse de aceştia.

Candidaţii care vor participa la licitaţie trebuie să demonstreze că au realizat o cifră de afaceri globală în perioada 2011-2013 de minimum 6 milioane de euro.

De asemenea, candidaţii care participă trebuie să fi executat în ultimii 5 ani livrări de produse similare şi care cumulat să fi avut o valoare de cel puțin 6 milioane de euro.

Torpilele vor fi, cel mai probabil, utilizate pe navele româneşti de război, deoarece în flotă nu există decât un singur submarin.

Data limită pentru depunerea candidaturilor este 9 septembrie, iar achiziţia torpilelor se va face printr-un acord cadru valabil 36 de luni de la semnare.

Embed:


Citeşte mai multe despre:   Mircea Dusa,   torpile,   antisubmarin,   mapn,   ministerul apararii nationale,   submarin
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică