Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Ministrul Apărării a vizitat baza militară de la Deveselu: Mircea Duşa, mulţumit de "gardul de tip NATO"

Ministrul Apărării a vizitat baza militară de la Deveselu: Mircea Duşa, mulţumit de "gardul de tip NATO"

Un articol de: |
Foto: business.ro Politică

Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a vizitat, luni, baza militară de la Deveselu, arătându-se mulţumit de "gardul de tip NATO" care împrejmuieşte unitatea.

La ultima vizită a sa la Deveselu, unitatea militară era împrejmuită de un gard din sârmă ghimpată.

Duşa a mers şi în interiorul bazei, spunând că este mulţumit că gardul care împrejmuieşte baza militară a fost schimbat, iar lucrările la acesta au fost finalizate, deşi termenul limită era 2014.

"Partea română asta avea datoria să facă, să asigure împrejmuirea bazei de la Deveselu cu un gard, dar şi să realizeze un drum de patrulare în perimetrul bazei. La ultima mea vizită aici am fost nemulţumit de tipul de gard folosit, am schimbat documentaţia şi am cerut înlocuirea cu un gard de tip NATO. Aşa cum vă spuneam, acum observ că acest gard s-a finalizat, suntem cu mult înainte de termen, acesta fiind estimat în cursul anului 2014, dar iată că s-a făcut. De asemenea, am vrut să verific calitatea drumului şi modul în care au fost realizate rigolele de scurgere a apelor pluviale. Gardul este realizat complet, la drum încă se lucrează, astfel încât în cel mai scurt timp lucrările părţii române să fie asigurate şi să poată veni americanii să realizeze partea lor de lucrări, la pavilioane şi la baza propriu-zisă", a declarat Duşa.

Întrebat când ar putea începe lucrările părţii americane, Duşa a răspuns că este posibil "chiar luna viitoare", relatează Mediafax.

La ultima vizită la baza militară de la Deveselu, ministrul Mircea Duşa s-a arătat nemulţumit de gardul care împrejumuieşte unitatea, acesta fiind făcut din sârmă ghimpată.

Citeşte mai multe despre:   Deveselu,   Mircea Dusa,   gard de tip NATO,   ministrul apararii
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică