Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Ministrul Muncii: Sindicatele și patronatele au solicitat ca referendumul să se desfășoare în două zile

Ministrul Muncii: Sindicatele și patronatele au solicitat ca referendumul să se desfășoare în două zile

Un articol de: |
Foto: bzi.ro Politică

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a declarat, luni că a primit solicitări din partea sindicatelor și patronatelor pentru desfășurarea referendumului pe parcursul a două zile.

Fiind întrebată cum vede Partidul Național Liberal eventuala desfășurare a referendumului în două zile, Câmpeanu a răspuns: „Este o părere și a unor politicieni și a unor reprezentanți din societatea civilă și chiar am avut soclicitări și din partea anumitor patronate și sindicate. Am avut înainte de aceastăconferință de presă o întâlnire și cu reprezentanți de la sindicate și patronate și au solicitat acest lucru, ca referendumul să aibă loc în două zile,” conform Mediafax.

Aceasta a explicat că solicitatea sindicatelor și patronatelor a avut la bază faptul că este o perioadă de concedii, o perioadă de vară și că există condiții climaterice deosebite.

„Atunci când ceri ca la vot să vină peste nouă milioane, trebuie să le creezi și condițiile ca să-și exercite acest drept – fără cozi, fără stat în căldură, în ploaie,” a precizat aceasta.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică