Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Ministrul Nicolae Bănicioiu a anunțat că se retrage din Biroul Permanent al PSD București: "Nu doresc să fac parte din echipa domnului Robert Negoiță"

Ministrul Nicolae Bănicioiu a anunțat că se retrage din Biroul Permanent al PSD București: "Nu doresc să fac parte din echipa domnului Robert Negoiță"

Un articol de: |

Ministrul Sănătății Nicolae Bănicioiu a anunțat, miercuri, că se retrage din Biroul Permanent al PSD București.

Președintele PSD București, Robert Negoiță, primar al sectorului 3, a convocat o ședință la nivelul social-democraților din Capitală. Acesta i-a propus lui nicolae Bănicioiu să preia funcția de președinte executiv la organizație PSD București, dar a fost refuzat.

La propunerea domnului Robert Negoiță de a deveni președinte executiv la organizație PSD București, am refuzat deoarece nu doresc să fac parte din echipa domnului Robert Negoiță”, a declarat Bănicioiu pentru stiri pe surse.

Totodată,  ministrul Sănătății a anunțat că se retrage din Biroul Permanent al PSD București.

În urma refuzului funcția i-a fost dată lui Dan Tudorache, președinte PSD Sector 1.

Președintele PSD București, Robert Negoiță, primar al sectorului 3, a anunțat marți că va candida pentru șefia formațiunii la viitorul congres.

"Sunt decis să candidez pentru funcția de președinte al PSD la scrutinul din 11 octombrie, pe care l-am stabilit ieri în Comitetul Executiv", a afirmat Robert Negoiță, la sediul PSD.

 

Citeşte mai multe despre:   Sorin Robert Negoita,   Nicolae Banicioiu,   liderul PSD Bucuresti
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică