Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Nu s-au obosit să o mai voteze: Legea grațierii a fost adoptată tacit în Senat

Nu s-au obosit să o mai voteze: Legea grațierii a fost adoptată tacit în Senat

Un articol de: |

Proiectul legii grațierii a fost adoptat tacit de către Senat după ce a expirat termenul de dezbatere și vot. Acum proiectul legii, în forma prevăzută de către Guvern, merge la Camera Deputaților care este for decizional.

Termenul privind votarea legii grațierii a fost depășit în urma mai multor neînțelegeri între Comisia Juridică a Senatului și PSD privind amendamentele depuse de senatori la lege. 

Citește și: Tăriceanu: Slavă Domnului că în ţara asta mai există şi oameni cu scaun la cap şi nu să facă toţi ceea ce cere Corupţia ucide sau nu ucide. DEPINDE PE CINE UCIDE, că CORUPȚIA POATE SĂ UCIDĂ chiar PE CEI CARE STRIGĂ sloganurile astea Biserica Ortodoxă refuză canonizarea Regelui Mihai: nu îndeplinește o condiție Ce-au crescut copiii Nicoletei Luciu! Fetița e superbă cu părul lung, iar băieții nu-i mai recunoștiTraian Băsescu, despre prezența liderilor opoziției în Piața Victoriei: Participă pe post de circari lângă niște oameni care, cu certitudine, fac proteste cu toată sinceritatea (VIDEO)

Întâi, Comisia Juridică a votat legea cu mai multe amendamente controversate care prevedeau grațierea pedepselor pentru infracțiuni de corupție, dar după ceLiviu Dragnea a anunțat că nu susține astfel de prevederi, votul s-a reluat și amendamentele au fost respinse. Dar nici așa proiectul nu a fost pe placul conducerii și proiectul a fost retrimis înapoi de către plenul Senatului la comisie, unde nu a mai fost discutat fiind adoptat tacit.

Acum, proiectul legii va merge la Camera Deputaților, iar forma adoptată de acest for va fi și cea finală trimisă spre aprobare la președintele Klaus Iohannis.
 

Citeşte mai multe despre:   Senat,   adoptare tacita,   vot,   gratiere,   inchisoare,   pedepse,   Parlament,   Camera Deputatilor,   Liviu Dragnea
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică