Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică PCM Covasna îndeamnă alegătorii să nu participe la referendum

PCM Covasna îndeamnă alegătorii să nu participe la referendum

Un articol de: |
Foto: mediafax.ro Politică

Conducerea PCM Covasna îi îndeamnă pe alegători să nu participe la referendum, protestând astfel faţă de demersul "antidemocratic al Partidului Comunist, şi anume al PSD".

„Eu voi sta acasă duminică şi la fel îi îndemn şi pe alegători, să nu participe la vot, protestând şi în acest fel faţă de demersul antidemocratic al Partidului Comunist, şi anume al PSD", a spus preşedintele organizaţiei judeţene a PCM Covasna, Kulcsar Terza Jozsef, potrivit Mediafax.

Liderul PCM Covasna susţinea, în urmă cu trei săptămâni, că suspendarea preşedintelui Traian Băsescu nu reprezintă un act democratic şi că ţara "are numai de pierdut" cu acţiunile USL, care, în loc să se ocupe de soarta poporului, "luptă doar pentru fotolii de catifea".

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat, miercuri, că îndemnul său către alegători este să nu se prezinte la vot la referendum, dar să înţeleagă de ce el, din postura de preşedinte ales al României, nu poate refuza o instituţie fundamentală a statului cum este referendumul.

                       

Citeşte mai multe despre:   PCM Covasna,   Kulcsar Terza Jozsef,   referendum,   vot romani
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică