Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică PDL părăsește plenul Parlamentului: Politicienii au lăsat mesaje ca „Salvaţi ICR” și „Salvaţi Monitorul Oficial”

PDL părăsește plenul Parlamentului: Politicienii au lăsat mesaje ca „Salvaţi ICR” și „Salvaţi Monitorul Oficial”

Un articol de: |

Parlamentarii PDL părăsesc plenul reunit, la ora transmiterii acestei ştiri, ei lăsând pe pupitre foi cu mesaje ca "Salvaţi ICR", "Salvaţi TVR", "Salvaţi Monitorul Oficial", informează Mediafax.

Mircea Toader, liderul PDL, a declarat că motivul părăsirii Plenului este că PDL nu a primit niciun loc în Consiliul de Administraței al televiziunii și radioului public. 

„Modificarea structurii consiliilor de administrații, nerespectarea legii privind structura și modaltiatea de repartizare a locurilor în consiliile de administrație, ne fac să nu participăm la acest simulacru și să răspundă cei care fac aceste acțiuni în afara legii”, a declarat Mircea Toader, care a precizat că PDL va participa la discursul premierului Victor Ponta.

Ovidiu Miculescu, membru CA al SRR din partea PSD, a fost validat marți în funcţia de preşedinte-director general al SRR Radioului public. Miculescu a fost propus marți dimineață și a fost imediat audiat în Comisiile pentru cultură din Senat şi Camera Deputaţilor.

PDL protestează în Parlament
Embed:Citeşte mai multe despre:   parlamentari PDL,   protest,   Parlament,   au iesit din sala,   ICR,   salvati monitorul oficial
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică