Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Pentru că le-au rezolvat pe toate, parlamentarii s-au gândit să mai cheltuiască niște bani. Pe ce vor deputații să dea sute de mii de lei

Pentru că le-au rezolvat pe toate, parlamentarii s-au gândit să mai cheltuiască niște bani. Pe ce vor deputații să dea sute de mii de lei

Un articol de: |
Foto:Euractiv.ro Politică

Deputații vor să achiziţioneze un sistem de iluminat pentru sala de plen, mai multe videoproiectoare, surse de alimentare, precum şi un pachet software în valoare totală de 700.000 de lei. Totul în vederea organizării Adunării Parlamentare a NATO la Bucureşti, informează Adevărul.

Sistemul de iluminat pentru sala de plen ar urma să coste 168.000 de lei, iar cele opt videoproiectoare pentru sălile de reuniune 210.000 de lei. 142.000 de lei ar urma să fie valoarea celor două surse de alimentare cu energie electrică ce vor ajunge în dotarea centrului de presă.

Citește și: Haos sau hărnicie? România e iar lider regional la numărul de modificări legislativeKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutCine e omul din spatele organizării funeraliilor Regelui Mihai. PROTOCOL ZERO, organizare impecabilă!PSD vrea modificarea Legii pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie. Explicațiile deputatului ”Mitralieră”

Procedurile de achiziţie publică au fost lansate în contextul în care, în mai, au demarat și o licitaţie pentru cumpărarea mai multor autoturisme, inclusiv trei limuzine de lux, în valoare de peste un milion de euro. Deputații spun că această cheltuială este necesară tot pentru Adunarea Parlamentară NATO, deși acest eveniment va dura doar patru zile.

”În fapt, CDEP profită de această justificare să cumpere trei limuzine pe care le plimbă două zile pe stradă cu nişte străini şi apoi ele sunt însuşite de Dragnea plus... încă doi norocoşi din conducere”, a afirmat Adrian Moraru, director adjunct la Institutul pentru Politici Publice, citat de Adevărul.

O altă cheltuială este achziționarea unui pachet de software pentru managementul centralizat al reţelei informatice, cu valoarea estimată la 184.000 de lei, de data aceasta fără o legătură cu evenimentul NATO.

Citește și: ”Un comunist tot comunist rămâne, oricât s-ar flenduri printre capete încoronate”Camera Deputaţilor a cheltuit peste şapte milioane de lei într-o singură lună. Pe ce au dat aleșii banii ”A plecat Regele şi am rămas cu comuniştii!” Lupta cu statul paralel i-a obosit pe ”monarhiștii” Dragnea și Tăriceanu. Reacția celor doi, la funeraliile lui Mihai I (FOTO)

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică