Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Peter Eckstein-Kovacs: Sentimental, e o lovitură că UNPR a încheiat un protocol cu PRM

Peter Eckstein-Kovacs: Sentimental, e o lovitură că UNPR a încheiat un protocol cu PRM

Un articol de: |
Foto: presalocala.com Politică

Membrul UDMR, Peter Eckstein-Kovacs a declarat, marți, pentru B1 TV că UDMR nu agreează alianța dintre UNPR și PRM, pentru a-l sprijini pe Victor Ponta în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, dar va accepta această variantă întrucât este asumată de UNPR în calitate de partid care face parte din coliția de guvernare.

”PRM nu este la guvernare alături de noi. PRM nu este un partid parlamentar. Relațiile dintre PRM și comunitatea maghiară sunt de notorietate. Nu ne convine, nu ne place, dar UNPR face parte din coaliția de guvernare și și-a asumat acest rol.”, a spus Peter Eckstein-Kovacs.

De asemnea, membrul UDMR a declarat că formațiunea va decide joi ce candidat va susține în turul al doilea.

”Sunt variante. De la a-l sprijini pe Victor Ponta, argumentul suprem este ca UDMR este în coaliție cu partidul domnului Ponta. Este varianta de a-l susține pe Klaus Iohannis, argumentul este apartenența la familia populară europeana. Există și o a treia variantă. Electoratului maghiar să i se recomande să voteze după propria conștiință. Din punct de vedere sentimental, e o lovitură că UNPR a încheiat un protocol cu PRM.”, a mai declarat Peter Eckstein-Kovacs.

Citeşte mai multe despre:   Peter Eckstein-Kovacs,   UNPR protocol cu PRM,   UDMR
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică