Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Petre Daea, reacție în războiul Dragnea-Tudose. "Jurământul meu politic este..."

Petre Daea, reacție în războiul Dragnea-Tudose. "Jurământul meu politic este..."

Un articol de: |

Mai mulți miniștri din Guvern au intervenit sâmbătă în scandalul iscat în interiorul PSD între liderul Liviu Dragnea și premierul Mihai Tudose.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, consideră că analizele periodice în interiorul principalului partid de guvernământ sunt obligatorii şi necesare, iar programul de guvernare prezentat în campania electorală de Liviu Dragnea "a fost şi rămâne jurământul politic" pe care membrii Cabinetului trebuie să îl ducă la îndeplinire.

Citește și: Ecaterina Andronescu: Protestele transmit în afară mesajul că România e instabilă și neguvernabilăCine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmINCOMPARABIL! Ea a fost PRIMA FEMEIE MINISTRU din istoria României: Avea studii în America și a revoluționat medicina! Vasilica...

"Am crezut, cred şi voi continua să cred în forţa colectivă a partidului, în capacitatea de analiză, de pregătire şi de luare a deciziilor. Întotdeauna, coeziunea în partid a fost alimentată de calm, echilibru şi inteligenţă, izvorâte din dorinţa de a face bine pentru ţară. Programul de guvernare, prezentat în campania electorală de către preşedintele Liviu Dragnea, aprobat în Parlamentul României, a fost şi rămâne jurământul politic, pe care l-am depus în faţa electoratului şi pe care trebuie să îl ducem la îndeplinire. Acesta este scopul şi rolul nostru, al tuturor acelora care am fost învestiţi cu încredere din partea Partidului Social Democrat, cel care a câştigat alegerile şi a generat o majoritate stabilă în Parlament. Analizele periodice în partid devin obligatorii şi necesare, iar convocarea Comitetului Executiv Naţional pentru luni, 15 ianuarie, este o secvenţă a preocupării partidului privind buna desfăşurare a activităţii, în vederea ducerii la îndeplinire a programului de guvernare", a scris sâmbătă Petre Daea, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte mai multe despre:   petre daea,   Liviu Dragnea,   Mihai Tudose,   PSD
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică