Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Ponta a fost sancționat de Udrea după ce a apărut purtând un tricou cu logo-ul brandului turistic românesc

Ponta a fost sancționat de Udrea după ce a apărut purtând un tricou cu logo-ul brandului turistic românesc

Un articol de: |

După critici îndelungi, frunza Elenei Udrea i-a ajuns la inimă premierului Victor Ponta. La propriu. Prezent la Sibiu pentru a înmâna premiile câştigătorilor unui raliu, primul ministru a purtat la piept logo-ul celebrului brand turistic. Alegerea premierului a fost taxată pe Facebook de fostul ministru de la Turism.

"O dovadă în plus că nu poţi să ai încredere în Victor Ponta: după ce a criticat brandul naţional când s-a lansat, acum nu se sfieşte să se afişeze cu frunza pe piept" scrie Udera pe blog. "Ăsta e cuvântul corect: ipocrizie. Să vedeţi numai cu ce voluptate îşi asumă noul ministru al Dezvoltării proiectele iniţiate în mandatul meu. Evident, acum sunt bune."

Victor Ponta nu a scăpat la Sibiu nici de huiduieli. Mai multe persoane l-au fluierat chiar în timp ce acorda premiile câştigătorilor competiţiei, lucru de care nu s-a arătat deranjat.


Ponta, criticat de Udrea
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Elena Udrea,   logo,   brandul de țară,   frunza,   ipocrizie,   raliu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică