Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Ponta cere ministrului Pană să prezinte în Guvern un raport privind funcţionarea Radarului Pădurilor

Ponta cere ministrului Pană să prezinte în Guvern un raport privind funcţionarea Radarului Pădurilor

Un articol de: |
Foto: gov.ro Politică

Premierul Ponta i-a cerut ministrului delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Doina Pană, ca la 15 de zile de la lansarea sistemului de control pentru prevenirea tăierilor ilegale, cunoscut ca "Radarul pădurilor", să prezinte în şedinţa de guvern o notă privind funcţionarea acestuia.

Premierul Ponta şi ministrul Pană au participat, joi, la Palatul Victoria, împreună cu reprezentanţi ai autorităţilor şi companiilor din domeniu la lansarea programului "Radarului Pădurilor", informează Mediafax.

Avînd în vedere că aplicaţia a fost pusă în aplicare la 8 octombrie, premierul Ponta i-a solicitat ministrului Pană ca, după 15 zile de funcţionare a sistemului, să prezinte în Guvern un raport privind funcţionarea "Radarului Pădurilor" şi eventualele probleme care trebuie îmbunătăţite.

Prim-ministrul a cerut totodată sprijinul industriei de profil pentru dezbaterea şi adoptarea Codului Silvic, aflat în acest moment în dezbatere parlamentară, având în vedere că este vorba de un act legislativ foarte important.

Sistemul de control pentru prevenirea tăierilor ilegale de lemn, cunoscut ca "Radarul pădurilor", este un sistem informatic care permite monitorizarea traseului lemnului de la plecarea din pădure şi până devine mobilă sau iese din ţară, în timp real.

Citeşte mai multe despre:   Ponta,   Doina Pana,   paduri,   radarul padurilor
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică