Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Ponta: CSAT se reuneşte la finele lunii noiembrie, pentru decizii strategice pentru viitor

Ponta: CSAT se reuneşte la finele lunii noiembrie, pentru decizii strategice pentru viitor

Un articol de: |
Foto: gov.ro Politică

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării se va reuni la sfârşitul lunii noiembrie pentru a adopta decizii strategice legate de viitor care trebuie asumate de noul preşedinte al României, a anunţat premierul Victor Ponta.

"Avem un CSAT convocat pentru sfârşitul lunii noiembrie, în care sunt nişte decizii strategice importante de adoptat. Aceste vdecizii se vor lua de către noul preşedinte legitim al României, nu puteau fi luate de către un preşedinte care pleacă acasă, pentru că e vorba de decizii strategice legate de anii care urmează, iar România poate fi angajată în viitor de către un preşedinte legitim", a spus Ponta, citat de Mediafax.

Premierul a mai spus că acele decizii trebuie asumate de persoana care va fi preşedintele României în următorii cinci ani şi a precizat că s-a discutat deja pe această temă cu vicepreşedintele SUA, Joe Biden, şi cu noul secretar general al NATO.

Citeşte mai multe despre:   sedinta CSAT,   Ponta,   NATO,   Vicepresedinte SUA
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică