Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Ponta: Decizia CNATDCU de plagiat este o execuție mafiotă. Nu renunț la titlul de doctor

Ponta: Decizia CNATDCU de plagiat este o execuție mafiotă. Nu renunț la titlul de doctor

Un articol de: |

Premierul Victor Ponta a declarat că nu va renunța la titlul de doctor pe care îl are, iar membrii comisiei care au stabilit că teza sa este un plagiat s-au reuniot din partea PDL ca pentru o execuție mafiotă.

"Am muncit foarte mult pentru teza de doctorat şi sunt foarte mândru de ea. Este o mizerie politică", a spus Ponta, citat de Mediafax. De asemenea, premierul a precizat că a respectat toate standardele existente în momentul redactării.

El a mai adăugat că va demisiona dacă nu își va putea îndeplini mandatul de premier și nu din cauza acestor acuzații.

Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitate a decis, vineri, că premierul a plagiat în lucrarea sa de doctorat. În urma deciziei, Consiliul a trimis Ministerului Educației propunerea de retragere a titlului de doctor a lui Ponta.

Citeşte mai multe despre:   Ponta,   CNATDCU,   executie mafiota,   declaratii,   plagiat,   doctor,   titlu,   doctorat,   standarde,   retragerea titlului,   ministerul edicatiei
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică