Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Ponta despre recompensele din partea Fiscului: Voinea să se gândească de mai multe ori înainte să dea un proiect

Ponta despre recompensele din partea Fiscului: Voinea să se gândească de mai multe ori înainte să dea un proiect

Un articol de: |
Foto: stiri.rol.ro Politică
Premierul Victor Ponta l-a apostrofat public pe secretarul de stat din Ministerul de Finanţe, Liviu Voinea, potrivit căruia persoanele care dau informaţii Fiscului despre vecinii evazionişti, pot fi stimulate financiar de stat, informează postul B1 TV.

Ponta îi sugerează demnitarului să se gândească de două ori înainte să facă o propunere.

Am vorbit cu Voinea şi l-am rugat să se gândească de multe ori înainte să dea un proiect”, a declarat premierul Victor Ponta.

Potrivit Codului Fiscal, persoanele fizice care au în proprietate două sau mai multe clădiri, datorează un impozit majorat cu 65%, pentru prima clădire,  în afara celei de la adresa de domiciliu, cu 150% pentru a doua clădire şi cu 300% pentru a treia clădire şi următoarele.

Şi casele moştenite, care în prezent nu sunt tratate fiscal ca o a doua locuinţă, ar putea fi incluse în taxarea pentru proprietăţi multiple.

Oficialul Ministerului de Finanțe a spus că în Suedia populaţia este stimulată fiscal să dea informaţii despre averea vecinilor, a cunoştinţelor sau operaţiunile unor companii și că sistemul acesta funcționează de ani de zile în Suedia și negreșit ar trebui implementat și în România. 
Citeşte mai multe despre:   Fisc,   Victor Ponta,   Liviu Voinea
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică