Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Ponta, după ce a fost huiduit de Neamțu: „Cernea l-a adus în Parlament pe acest legionar de mucava”

Ponta, după ce a fost huiduit de Neamțu: „Cernea l-a adus în Parlament pe acest legionar de mucava”

Un articol de: |
Foto: bzi.ro Politică

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, după ce a fost huiduit de Mihail Neamţu în plenul Parlamentului, că acesta este "un legionar de mucava şi un personaj comic şi ridicol", adus în Parlament de Remus Cernea.

"Dar să ştiţi, pe de altă parte, şi aici e proverbul cu «Ce-şi face omul cu mâna lui...» că ştiu că pe ăsta, micul legionar, l-a adus Remus Cernea. Pe Remus Cernea eu l-am făcut şi consilier şi parlamentar, aşa încât nu am voie să mă supăr decât eventual pe mine. Dar tot e bine că Remus Cernea este în Parlament, pentru că, iată, există şi acest punct de vedere uşor extremist reprezentat în Parlamentul României. Până la urmă, democraţie înseamnă să ai structuri în care să fie reprezentată toată lumea. Domnul Neamţu nu e în Parlament, pentru că nu cred că vreun om normal l-ar vota", a spus Ponta.

Premierul a spus că Mihail Neamţu este "un legionar de mucava".

"E un personaj comic Neamţu, sau ridicol sincer. E un legionar din ăsta, de mucava. Să fie sănătos! Dacă nu a putut să intre în Parlament prin vot, a intra şi el aşa", a comentat Ponta.

Discursul premierului Victor Ponta din Parlament pe tema scrisorii FMI a fost întrerupt de preşedintele Partidului Noua Republică, Mihail Neamţu, care i-a dat un săculeţ cu bani și care a strigat „Ponta trădătorul, salvați tricolorul”. (Detalii AICI)

Citeşte mai multe despre:   Remus Cernea,   Mihail Neamtu,   ponta huiduit,   ponta tradatorul,   salvati tricolorul
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică