Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Ponta: Legea maidanezilor va fi votată fără amânare săptămâna viitoare în Parlament

Ponta: Legea maidanezilor va fi votată fără amânare săptămâna viitoare în Parlament

Un articol de: |

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că legea maidanezilor nu mai poate suferi amânare și că va fi, ca atare, votată săptămâna viitoare în Parlament.

”Sunt absolut convins că săptămâna viitoare proiectul de lege, care e în fază finală la Camera Deputaților, să se adopte clar o decizie, să fie implementată. Nu cred că se va rezolva problema într-o zi, dar este clar că a ajuns la un moment la care nu putem să nu mai facem nimic. Cred, sincer, după nenumărate studii și proiecte și alte promisiuni eșuate, că săptămâna viitoare Parlamentul trebuie să ia decizia, legea va trebui apoi implementată de autoritățile locale”, a explicat premierul.

Întrebat dacă va vota la referendumul pentru eutanasierea câinilor comunitari, Ponta a replicat că va vota ”săptămâna viitoare legea în Parlament”.

”Niciodată nu mi se pare inutilă consultarea populației, dar de data asta avem ocazia să implementăm legea”, a continuat premierul.

”Repet, s-a dovedit că toate proiectele de până acum, unele cu bune intenții, altele pur populiste și demagogice au eșuat. Este clar că trebuie să luăm alte măsuri”, a replicat Ponta întrebat de protocolul semnat de USL cu un ONG, în 2011, prin care promitea că nu va accepta omorârea câinilor. 

Ponta promita ca legea maidanezilor va fi adoptata in Parlament
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Parlament,   legea maidanezilor,   vot în Parlament,   caini comunitari
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică