Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Ponta: Preocupările mele principale sunt legate de problemele economice. Nu vreau să discut despre certuri și scandaluri

Ponta: Preocupările mele principale sunt legate de problemele economice. Nu vreau să discut despre certuri și scandaluri

Un articol de: |

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că preocupările lui principale în această perioadă sunt cele legate de așteptările cetățenilor de la Guvern, de problemele economice, crearea de locuri de muncă și îmbunătățirea ratei de absorbție a fondurilor europene.

„Ajunge. A fost o săptămână cumplită de războaie, de supărări; săptămâna aceasta vreau să ne ocupăm de ceea ce de fapt așteaptă oamenii de la noi. Vreau să vorbesc cu colegii mei ce avem de făcut din punct de vedere economic. După cum ați văzut, săptămâna trecută, vineri, Board-ul FMI în unanimitate a aprobat scrisoarea noastră de intenție, deci un semnal pozitiv de care aveam foarte mare nevoie. Trebuie să vedem exact la Hidroelectrica, am dat toate mesajele foarte clare că acolo lucrurile se curăță de cele rele și Hidroelectrica va reveni în toamă mult mai bine cotată,” a spus premierul.

El a mai punctat că trebuie continuată restructurarea societăților comerciale cu capital de stat.

„Trebuie să vedem cum facem până joi să îmbunătătim tot ceea ce ține de absorbția fondurilor europene. Oamenii așteaptă de la noi să le spunem foarte clar că își păstrează locurile de muncă, că România are speranță și stabilitate din punct de vedere economic” a mai adăugat Ponta.

Premierul a refuzat să discute despre conflictul în care se află cu Traian Băsescu, subliniind din nou că el dorește să facă ce se așteaptă de la el din partea populației.

„În mod sigur vreau să discut cu președintele României ceea ce am discutat și cu Parlamentul, cum facem ca în perioada imediat următoare România să aibă o poziție cât mai puternică, pentru a obține în perioada 2014-2020 un buget consistent din partea Uniunii Europene pentru fonduri structurale și de coeziune,” a mai precizat acesta.

Ponta: Preocupările mele principale în acest moment sunt cele economice

Embed:

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică