Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Președintele Băsescu este aşteptat vineri la o testare pe un simulator de navigaţie

Președintele Băsescu este aşteptat vineri la o testare pe un simulator de navigaţie

Un articol de: |

Preşedintele Traian Băsescu este aşteptat, vineri dimineaţă, la Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV), pentru a susţine o testare pe un simulator de navigaţie, în cadrul cursului de reconfirmare a brevetului de comandant de navă.

Cursul pe care îl urmează Traian Băsescu pentru reconfirmarea brevetului are o durată totală de 40 de ore.

Acesta face parte și din instruirea și testarea pe un simulator pe care preşedintele Traian Băsescu va conduce o navă, în calitate de comandant, în condiţii determinate de programul de calculator.

"Programul simulează diferite condiţii de navigaţie, spre exemplu intrarea într-un port sau trecerea printr-o strâmtoare, manevre care trebuie efectuate sub comanda cursantului. O comisie va analiza întreaga simulare, iar rezultatul se va regăsi în notarea finală", a declarat directorul general al CERONAV, Ovidiu Cupşa, citat de Mediafax.

El a precizat că preşedintele ar urma să susţină această testare vineri dimineaţă, în jurul orei 8.00, la Centrul de simulare din Constanţa al Ceronav. Testarea ar urma să dureze câteva ore.

Preşedintele Traian Băsescu a spus, joi, că a învăţat până la ora 6.00 dimineaţa pentru că vineri are un test în cadrul cursurilor de reconfirmare a brevetului de comandant de navă, afirmând că ar fi ruşinos să nu ia testul.

"Am învăţat până dimineaţă la 6.00 pentru că mâine am un test. Mi-am terminat temele şi am venit aici", a spus preşedintele la Oarba de Mureş, judeţul Mureş.

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   CERONAV,   brevet apple ,   facultatea de navigatie,   comandant de nava
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică