Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Președintele Traian Băsescu i-a adus un ultim omagiu lui Florin Cioabă, la Sibiu (VIDEO)

Președintele Traian Băsescu i-a adus un ultim omagiu lui Florin Cioabă, la Sibiu (VIDEO)

Un articol de: |

Președintele Traian Băsescu a ajuns, miercuri după-amiază, la Sibiu, pentru a-i aduce un ultim omagiu autointitulatului Rege al romilor, Florin Cioabă.

Șeful statului a dus la locuinţa familiei Cioabă o coroană de garoafe roşii cu mesajul "Sincere regrete. Preşedintele Traian Băsescu". La ieșirea din casa familiei Cioabă, șeful statului a refuzat să facă declarații.

Președintele este primul politician prezent până acum la funeraliile regelui romilor.

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, miercuri după-amiază, cu elicopterul pe Aeroportul din Sibiu, de unde a plecat cu o maşină spre casa familiei Cioabă, aflată pe Şoseaua Alba Iulia.

Şeful statului a fost primit cu urale de către rudele şi vecinii familiei Cioabă, care i-au spus: "Să ne trăiţi, domnule preşedinte, vă mulţumim pentru tot".

Trupul neînsuflețit al lui Florin Cioabă a ajuns în jurul orei 5.00 în Sibiu. Mii de romi sunt așteptați la funeraliile autointitulatului rege al romilor.

Florin Cioabă va fi înmormântat vineri, în Cimitirul Municipal Sibiu, lângă mormântul tatălui său, unde familia sa a concesionat o parcelă de teren pentru 25 de ani.

Traian Băsescu i-a adus un ultim omagiu lui Florin Cioabă
Embed:Citeşte mai multe despre:   Basescu,   Sibiu,   priveghi,   Florin Cioaba
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică