Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Președinție: Nu s-a luat nicio decizie în CSAT cu privire la privatizarea CFR Marfă, însă ședința a fost constructivă

Președinție: Nu s-a luat nicio decizie în CSAT cu privire la privatizarea CFR Marfă, însă ședința a fost constructivă

Un articol de: |
Foto: www.presidency.ro Politică

În urma ședinței Consiliului Suprem de Apărare al Țării (CSAT) nu a fost luată nicio decizie cu privire la privatizarea CFR Marfă, se arată într-un comunicat de presă al președinței.

O şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) condusă de preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a avut loc, vineri, 2 august a.c., la ora 11.00, în Sala CSAT a Palatului Cotroceni, convocată ca urmare a solicitării Guvernului României trimisă Secretariatului CSAT joi, 1 august a.c., ora 17.05, de a introduce pe ordinea de zi a unei şedinţe CSAT subiectul Hotărârii de Guvern nr. 526 din 24 iulie 2013 pentru aprobarea condiţiilor principale ale contractului de vânzare de acţiuni între stat, prin Ministerul Transporturilor, în calitate de vânzător, şi Societatea Comercială Grup Feroviar Român S.A., în calitate de cumpărător, având ca obiect transferul dreptului de proprietate asupra unui pachet de acţiuni, reprezentând 51% din capitalul social al Societăţii Naţionale de Transport Feroviar de Marfă „C.F.R. Marfă” - S.A.”, se arată în comunicat.

Deși nu s-a emis nicio altă decizie a CSAT, membrii Consiliului ”au avut o discuţie constructivă legată de acest proces de privatizare având ca obiect continuarea procedurilor legale privind finalizarea procesului de privatizare a Societăţii Naţionale de Transport Feroviar de Marfă”.

Cotroceni: Ședința CSAT privind privatizarea CFR Marfă a fost constructivă
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Cotroceni,   sedinta CSAT,   deicizie,   sedinta constructiva
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică