Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Primarul din Bacău reclamă faptul că afișele electorale au fost lipite peste tot, cerând sprijinul Poliției

Primarul din Bacău reclamă faptul că afișele electorale au fost lipite peste tot, cerând sprijinul Poliției

Un articol de: |

Autoritățile din Bacău au solicitat Poliției Locale să intervină și să amendeze partidele, în condițiile în care afișele electorale pentru alegerile prezidențiale sunt lipite peste tot, orașul riscând să se transforme ”într-o ladă de gunoi”.

Primarul interimar al Bacăului, Vasile Tescaru, susţine că mii de afişe electorale au fost lipite pe stâlpi, pe conducte, pe cutii de gaze, astfel că a solicitat Poliţiei să intensifice controalele.

”Nu este posibil să apară afişe pe stâlpi, pe cutii de gaze, pe conducte, pe orice mobilier stradal. Riscăm ca oraşul Bacău să se transforme într-o ladă de gunoi. Am cerut Poliţiei Locale să intensifice controalele privind afişajul ilegal. Sancţiunile vor fi aplicate tuturor partidelor, indiferent de culoarea acestora”, a declarat, joi, Vasile Tescaru, citat de Mediafax.

Potrivit acestuia, angajaţi ai Direcţiei de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bacău au fost puşi să îndepărteze afişele electorale lipite ilegal.

Citeşte mai multe despre:   Bacau,   afise electorale,   campanie electorala
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică