Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Primul artist al Timișoarei! Cântarea primarul Robu: Le-a dedicat cetățenilor, de ziua sa, o melodie inedită - două versuri din Macedonschi, patru versuri de Vlahuță (VIDEO)

Primul artist al Timișoarei! Cântarea primarul Robu: Le-a dedicat cetățenilor, de ziua sa, o melodie inedită - două versuri din Macedonschi, patru versuri de Vlahuță (VIDEO)

Un articol de: |

Primarul Timișoarei se vrea a fi un artist desăvârșit. Nicolae Robu s-a dat în stambă cântând la chitară și voce  de ziua sa.

După un discurs de câteva minute în care a povestit semnificația piesei, edilul orașului de pe Bega și-a început recitalul: 2 versuri din Macedonschi, 4 versuri de Vlahuță.

Citește și: Tăriceanu: Slavă Domnului că în ţara asta mai există şi oameni cu scaun la cap şi nu să facă toţi ceea ce cere Corupţia ucide sau nu ucide. DEPINDE PE CINE UCIDE, că CORUPȚIA POATE SĂ UCIDĂ chiar PE CEI CARE STRIGĂ sloganurile astea Biserica Ortodoxă refuză canonizarea Regelui Mihai: nu îndeplinește o condiție Ce-au crescut copiii Nicoletei Luciu! Fetița e superbă cu părul lung, iar băieții nu-i mai recunoștiTraian Băsescu, despre prezența liderilor opoziției în Piața Victoriei: Participă pe post de circari lângă niște oameni care, cu certitudine, fac proteste cu toată sinceritatea (VIDEO)

Mândru de calitățile sale, Robu a vrut să dedice mnelodia tuturor timișorenilor, așa că a postat filmulețul pe Facebook.

Primul artist al Timișoarei! Cântarea primarul Robu: Le-a dedicat cetățenilor, de ziua sa, o melodie inedită - 2 versuri din Macedonschi, 4 versuri de Vlahuță

Citeşte mai multe despre:   a cantat,   Nicolae Robu,   chitara,   primar,   Timisoara
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică