Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică PSD-iștii încep să se DELIMITEZE de inițiativa deputatului "MITRALIERĂ": "Dacă nu știu ce au semnat este problema lor. TOATĂ LUMEA SĂ-ȘI ASUME!" (VIDEO)

PSD-iștii încep să se DELIMITEZE de inițiativa deputatului "MITRALIERĂ": "Dacă nu știu ce au semnat este problema lor. TOATĂ LUMEA SĂ-ȘI ASUME!" (VIDEO)

Un articol de: |

Propunerea legislativă prin care deputatul PSD Cătălin Rădulescu vrea să schimbe Codul Penal și Codul de Procedură Penală a creat un val de revoltă în spațiul public. Inițiativa a ajuns să-i scandalizeze și pe propriii colegi ai acestuia.

“Eu nu am semnat așa ceva. Am vorbit cu colegii și înțeleg că mai sunt și alții în situația mea. Nu știu ce a făcut domnul Rădulescu, nu vreau să speculez, dar sunt foarte curioasă să aflu cum de a ajuns numele meu pe acea inițiativă de modificare a Codului Penal”, a declarat Daniela Oteșanu pentru Recorder.

Citește și: INCOMPARABIL! Ea a fost PRIMA FEMEIE MINISTRU din istoria României: Avea studii în America și a revoluționat medicina! Vasilica...Cine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmVIORICA DĂNCILĂ, atacată DUR de un fost PSD-ist: “SOROS a pus iar premier în România”

La rândul său, Rădulescu a declarat în cadrul emisiunii “Bună, România”, de pe B1 TV, că se vor menține doar anumite amendamente, “mai puțin anumite chestiuni cu care nici eu nu sunt de acord și nici anumiți colegi”.

Cu privire la faptul că propriii săi colegi se dezic de el, deputatul “mitralieră” afirmă că  “dacă nu știu ce au semnat e numai și numai problema lor”, iar de acum înainte propune ca “toată lumea să citească înainte să semneze, pentru a nu mai avea astfel de discuții, și toată lumea să-și asume”.

PSD-iștii încep să se DELIMITEZE de inițiativa deputatului "MITRALIERĂ": "Dacă nu știu ce au semnat este problema lor. TOATĂ LUMEA SĂ-ȘI ASUME!"

Citește și: MINISTRU, convocat DE URGENȚĂ la Bruxelles. România riscă…Băsescu, atac la Iohannis după desemnarea Vasilicăi: Oare cine l-o fi păcălit pe Iohannis că Daddy urma să anunţe suspendarea?Doliu în PNL! A murit un membru de marcă al partidului

Rădulescu retrage proiectul care stabilea pragul la abuzul în serviciu la 200.000 de euro şi abroga articolul referitor la folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual

Cei 38 de parlamentari care au semnat iniţiativa lui Cătălin Rădulescu sunt: Babuş Radu, Bălănescu Alexandru, Bontea Vlad, Bucura-Oprescu Simona, Căciulă Aurel, Căruceru Aida-Cristina, Cocoş Vasile, Cosma Andreea, Dinu Cristina-Elena, Georgescu Nicolae, Halici Nicuşor, Intotero Natalia-Elena, Itu Cornel, Lupaşcu Costel, Macovei Silviu Nicu, Matei Călin-Vasile-Andrei, Moagher Laura-Mihaela, Neaţă Eugen, Nosa Iuliu, Oteşanu Daniela, Paraschiv Rodica, Păle Dănuţ, Petric Octavian, Pleşoianu Liviu Ioan Adrian, Popa Ştefan-Ovidiu, Pop Andrei, Rădulescu Cătălin-Marian, Simion Lucian-Eduard, Spânu Ion, Stancu Florinel, Stativă Irinel Ioan, Suciu Matei, Şarapatin Elvira, Toma Ilie, Ursu Răzvan-Ion, Vasilică Radu Costin, Velcea Nicolae, Vîrză Mihăiţă, Weber Mihai.

Citeşte mai multe despre:   Codul Penal,   Codul de Procedură Penală,   Cătălin Rădulescu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică