Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Radu Banciu: „Bârladul, unul dintre cele trei locuri din lume unde te poți aștepta să se întâmple orice”

Radu Banciu: „Bârladul, unul dintre cele trei locuri din lume unde te poți aștepta să se întâmple orice”

Un articol de: |

Jurnalistul Radu Banciu a comentat joi în cadrul emisiuniiLumea lui Banciu”, difuzată de B1 TV, decizia unei fabrici din Bârlad de a nu permite luni accesul angajaților în sediu, doar în condițiile în care prezintă buletinul ștampilat la referendum, apreciind că orașul este „unul dintre cele trei locuri din lume unde te poți aștepta să se întâmple orice”.

„La Bârlad, unul din cele trei locuri din lume unde te poți aștepta să se întâmple orice, la o fabrică sunt somați angajații să vină luni numai cu buletinul ștampilat la vot. Sunt puțini dezagmăgiți dar se vor supune, că moldovenii merg în turmă. Dacă nu votează, probabil vor fi schinjuiți la muncă. Îmi amintește de comunism când nu intrai la școală netuns, fără cordeluță, fără pantofi negri.Pe ei nu îi interesa să te învețe nimic, ci să te asuprească”, a spus Banciu.

„Accesul în societate în data de 30.07.2012 se va face pe baza Cărţii de identitate ce va avea ataşat pe verso dovada VOTULUI.“, se arată în documentul transmis de conducerea fabricii către angajați.

Banciu: Moldovenii merg în turmă
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   fabrica,   barlad,   vot,   referendum,   buletin stampilat
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică