Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Radu Banciu, despre vizita lui Iohannis în Israel: Președintele și cu soția sa își doreau să călătorească, se vede asta. Călătoresc de când a venit la putere (VIDEO)

Radu Banciu, despre vizita lui Iohannis în Israel: Președintele și cu soția sa își doreau să călătorească, se vede asta. Călătoresc de când a venit la putere (VIDEO)

Un articol de: |

În emisiunea Lumea lui Banciu din seara de 11 martie, prezentatorul a vorbit despre vizita lui Klaus Iohannis în Israel, și despre cum acesta și-a petrecut ultima zi la soare, pe o plajă.

Radu Banciu a declarat că îl enervează Carmen Iohannis, deoarece pare o "umbră care se plimbă peste tot cu o altă umbră."

Radu Banciu, despre vizita lui Iohannis în Israel:

Citește și: Fostul președinte CCR: Iordache e ATÂT DE DEȘTEPT, încât... (VIDEO)Care au fost ultimele cuvinte ale Alinei Ciucu, fata omorâtă la metrou: 'Am auzit-o cum spunea…''Îmi iubesc soțul dar are tot felul de fantezii, iar eu nu sunt genul ala de fata. Ultima data m-a ingramadit când...'Când NU DISTRUGE Justiția, IORDACHE discută ”rețete culinare” cu Daniel Morar, judecător la Curtea Constituțională. Ce STABILEAU cei doi (FOTO)

Sunt ca doi porumbei care se plimbă peste tot. Ca doi bătrânei care se plimbă prin toate localitățile astea mai importante ale planetei. Bănuiesc că asta și-au și propus: tot mai multe case și să vedem cât mai mutle locuri. Cu asta va rămâne după anii de șefie a lui Iohannis. O să îi vedem dându-i un trandafir de 8 martie la Tel Aviv, unul la Philadelphia, un buchețel de ghiocei la Kuala Lumpur, o iconiță și un tablou de ziua ei la Singapore, mâncând o înghețată la Caracas. Și așa mai departe.

Ei își văd de ale lor. Timpul trece, și ei își văd de ale lor. Vizita tovarășului Klaus Iohannis și al tovarășei Carmen Iohannis în Țara Sfântă.
Ei au încheiat această vizită pe malul mării, împreună cu delegația de consilieri, și împreună cu ministrul învățământului, Adrian Curaj, la plajă. Curaj și-a făcut curaj"

Citește și: Blandiana: E o neruşinare fără limită în Parlament! Transformă Justiţia într-o servitoare a politicii”Du-te și pupă-i în c*r pe USR-iștii lui Soros care vând țara!” - Stil și eleganță marca PSD (FOTO)CGMB discută marți majorarea capitalului pentru societățile municipalității

Radu Banciu a mai discutat și declarația președintelui, legată de viața anterioară a sa.

"Într-o altă viață ce erai tu, klaus Iohannis? Negustor? Cum ai ajuns tu acolo? cu mătase? cu maimuțe? cu ingrediente cu piper? sau e vorba de viața de dinainte de a fi președinte? Pentru că ei își doreau să călătorească, se vede asta. Călătoresc de când a venit la putere"

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Klaus Iohannis,   Banciu,   Israel,   vizita,   presedinte
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică