Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Radu Banciu: PSD a racolat 500 primari, au căpcăunizat țara (VIDEO)

Radu Banciu: PSD a racolat 500 primari, au căpcăunizat țara (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 TV Politică

Radu Banciu a afirmat, vineri seară, în emisiunea ”Lumea lui Banciu”, difuzată de B1 TV, că PSD-ul a obținut peste 500 primari în toată țara, în urma ordonanței migrației primarilor.

PSD-ul ar ține la secret o mare surpriză: După ordonanța Dragnea a primarilor traseiști, sunt 500 primari racolați de PSD. Nu au vrut să dea publică ca să nu se vadă că au căpcăunizat țara. Nu au speculat acest amănunt, cifrele reale sunt altele, dar asta înseamnă undeva 500 de primari racolați”, a spus Banciu.

”Toate făcute pe falși. I-a venit lui Dragnea să mai câștige 500 primari printr-o ordonanță care nu avea nimic legal în ea”, a continuat realizatorul.

”Cifrele sunt deocamdată mai degrabă confidențiale. Ne duce spre alegeri prezidențiale unice. Avem posibilitatea să ne trezim cu o farsă uluitoare ca Iohannis să fie declarat incompatibil și Ponta să intre în turul doi cu un candidat care are sub 10% voturi”, a mai spus Radu Banciu.

Banciu: PSD a racolat 500 primari


Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   PSD,   500 primari,   tara capcaunizata
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică