Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Radu Berceanu a demisionat din funcţia de preşedinte al PDL Dolj

Radu Berceanu a demisionat din funcţia de preşedinte al PDL Dolj

Un articol de: |

Senatorul PDL Radu Berceanu a demisionat din funcţia de preşedinte al PDL Dolj, o mișcare anunțată de acum câteva luni. Interimatul până la noi alegeri fiind asigurat de Marian Jean Marinescu, informează Agerpres.

Marinescu a fost până acum prim-vicepreşedinte al PDL Dolj.

Berceanu a anunțat pe 3 aprilie, la Craiova, în cadrul unei conferinţe de presă, că la următoarele alegeri parlamentare nu va mai candida, pentru că i-au ajuns 23 de ani în Parlament. Senatorul a mai spus că are de gând să se retragă din politica la vârf, iar până la sfârşitul acestui an va renunţa la funcţia de preşedinte al PDL Dolj, însă nu are de gând să plece din Partidul Democrat Liberal, nici ca independent şi nici la alt partid.

”Am de gând să ies din politica la vârf, dar nu am de gând să plec din PDL, deşi am auzit că a fost aşa un fel de zvon. Nici pomeneală. Eu nu o să plec niciodată, nici independent, nici la alt partid. Poate să plec acasă, asta da. Dar nu o să plec la alt partid', a spus Berceanu.

Citeşte mai multe despre:   Radu Berceanu,   senator,   PDL Dolj,   demisie,   presedinte
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică