Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Radu Mazăre, apariție excentrică la ședința Consiliului Local Municipal: Edilul a venit îmbrăcat în pantaloni scurți de culoare roz (VIDEO)

Radu Mazăre, apariție excentrică la ședința Consiliului Local Municipal: Edilul a venit îmbrăcat în pantaloni scurți de culoare roz (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 Tv Politică

Radu Mazăre a vent în pantaloni scurți roz și papuci la şedinţa extraordinară a Consiliului Local Municipal.

Și asta doar pentru a demonstra că el nu este precum parlamentarii care sunt obligaţi să poarte costum când merg la serviciu.

Edilul oraşului Constanţa, Radu Mazăre, a surprins participanţii la şedinţa Consiliului Local Municipal, după ce şi-a făcut apariţia într-o ţinută în ton cu sezonul estival.

Mazăre nu s-a arătat câtuşi de puţin stânjenit de faptul că vestimentaţia purtată la o întrunire oficială era mai degrabă potrivită pentru plajă. Dimpotrivă, a ţinut să sublinieze că el nu urmează exemplul altor reprezentanţi de pe scena politică.

„Parlamentarii sunt obligați să vină la servici în costum. În viaţă nu contează cum te îmbraci, contează ce faci. Poţi să vii îmbrăcat în costum şi să-i minţi pe ăia în campanie şi apoi să nu le faci nimic, sau poţi să vii aşa, în pantaloni scurţi şi să îţi faci treaba”, spune Radu Mazăre.

Iar acesta nu a fost nici pe departe singurul eveniment când primarul Constanţei a renunţat la vestimentaţia formală pentru una mult mai lejeră.

„Eram și în campanie în pantaloni scurți. Militar, dacă îți aduci aminte”, mai spune edilul Constanței.

Mazăre, în pantaloni scurți roz, la ședința Consiliului Local Municipal
Embed:


Citeşte mai multe despre:   radu mazare,   pantaloni scurti,   Consiliul Local Municipal,   pantaloni roz
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică