Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică "Referendumul maidanezilor", aprobat de Consiliul General: Are loc pe 6 octombrie şi costă 6 milioane de lei

"Referendumul maidanezilor", aprobat de Consiliul General: Are loc pe 6 octombrie şi costă 6 milioane de lei

Un articol de: |
Foto: B1 TV Politică

Consiliul General al Municipiului București a votat în cadrul şedinţei de vineri ca referendumul consultativ legat de problema câinilor fără stăpân să fie organizat pe 6 octombrie.

Sorin Oprescu a declarat înaintea şedinţei Consiliului General că vrea organizarea acestui referendum, deşi are doar valoare consultativă.

Referendumul local a fost aprobat de CGMB pentru 6 octombrie, bucureştenii fiind chemaţi să răspundă cu "da" sau "nu" la întrebarea „Sunteți de acord cu eutanasierea câinilor fără deținător, capturați pe domeniul public al municipiului București și neadoptați în termenul prevăzut de lege?”, termenul prevăzut de lege fiind de 7 zile.

Pentru organizarea scrutinului vor fi alocaţi 6 milioane lei, a declarat primarul Capitalei.

Referendumul, la limita legalităţii. DETALII AICI

Oprescu a declarat la finalul sedinţei Consiliului că, dacă Parlamentul va vota între timp o lege pe această temă, se va adresa din nou Consiliului pentru a decide dacă referendumului va mai fi organizat.

În timpul şedinţei Consiliului General, Oprescu a spus că nu se poate face ordine perfectă cu asemenea legi ambigue, motiv pentru care are nevoie de părerea cetăţenilor pentru a schimba aceste legi. (Detalii AICI)

"Referendumul maidanezilor" va avea loc pe 6 octombrie
Embed:

Citeşte mai multe despre:   referendum,   caini,   maidanezi,   Oprescu,   Primarul Capitalei,   Consiliul General,   aprobat
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică