Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Remus Cernea: Am fost şocat de reacţia lui Mihail Neamţu. Eu nu am greşit cu nimic, doar am facilitat accesul la balcoane
Exclusiv

Remus Cernea: Am fost şocat de reacţia lui Mihail Neamţu. Eu nu am greşit cu nimic, doar am facilitat accesul la balcoane

Un articol de: |
Foto: B1 TV Politică

Deputatul independent Remus Cernea a declarat în cadrul emisiuniii "Bună seara, România" de pe B1 TV că nu este responsabil pentru incidentul petrecut marţi în plenul Parlamentului, când Mihail Neamţu i-a stricat discursul premierului Victor Ponta.

Remus Cernea spune că nu are de ce să fie sancţionat că i-a permis accesul în plen liderului Partidului Noua Republică, pentru că deputatul le-a permis doar accesul pentru a urca la balcoane şi a asista la dezbatere.

"Am fost rugat să fac accesul pentru 5 persoane pentru a asista la dezbaterea pentru Roşia Montană. Oricine cetăţean are dreptul să asiste la lucrările Parlamentului de la balcon. Eu, fiind de bună credinţă, le-am permis accesul la balcoane, pentru a asista la dezbatere. Eu nu am nicio vină, nu am încălcat nicio lege. Nici măcar nu m-am întâlnit acolo cu Mihail Neamţu", a spus Remus Cernea.

Deputatul independent a afirmat că a fost şocat de gestul lui Mihal Neamţu, care a întrerupt discursul premierului şi a strigat, fluturând drapelul ţării: "Ponta trădătorul, salvaţi tricolorul". (Detalii AICI)

"Am fost şocat să văd că Mihail Neamţu a intrat în plen, n-am avut nici cea mai vagă idee de intenţia sa. Şi eu am condamnat imediat reacţia lui. Uman m-am simţit foarte foarte rău", a spus Cernea.

Deputatul i-a mai cerut preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, să dea dovadă de înţelepciune şi să nu incite paznicii de la Parlament împotriva sa.

Remus Cernea: Am fost șocat de reacția lui Neamțu în plen
Embed:

 

Citeşte mai multe despre:   Remus Cernea,   Mihail Neamtu,   acces,   Parlament,   plenul parlamentului
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică