Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Robert Cazanciuc: Nu cred că mesajul transmis de Nuland se referă la România, dar este unul corect (VIDEO)

Robert Cazanciuc: Nu cred că mesajul transmis de Nuland se referă la România, dar este unul corect (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 TV Politică

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a afirmat, luni, că nu crede că mesajul transmis de subsecretarul de stat american Victoria Nuland se referă la România, dar pe fond, acesta este unul corect.

"Faptul că noi vorbim destul de mult despre mesajul doamnei Nuland înseamnă că acest mesaj şi-a atins scopul, de a ajunge la toţi cei care vor să audă acest mesaj. Dacă mesajul se referă sau nu la noi, cred că orice român de bună credinţă care îl citeşte, cu atenţie, observă că el este formulat într-o manieră diplomatică, într-un context european mai larg", a spus ministrul Justiţiei.

"Faptul că noi românii discutăm şi ne exprimăm orice opinie dorim despre acest mesaj este, până la urmă, dovada libertăţii noastre, deci nu cred că se referă la noi", a mai spus ministrul Justiţiei.
 

Robert Cazanciuc, despre mesajul Victoriei Nuland


Citeşte mai multe despre:   Robert Cazanciuc,   Victoria Nulanda,   coruptie
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică