Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Robert Turcescu: "Scrisoarea lui Jose Manuel Barroso este imperativă. Ce face Victor Ponta între timp? Își plimbă trupul prin Londra"
Exclusiv

Robert Turcescu: "Scrisoarea lui Jose Manuel Barroso este imperativă. Ce face Victor Ponta între timp? Își plimbă trupul prin Londra"

Un articol de: |"Să citim însă acel fragment: Este acum crucial ca Guvernul român să răspundă fără întârziere CCR în ceea ce privește listele electorale. Prin urmare, scrisoare este aproape imperativă, este un semn de mare disperare și nu-mi aduc aminte, în istoria conflictelor mai mici sau mai mari din UE, să fi auzit o exprimare atât de categorică și imperativă către șeful unui Executiv dintr-o țară membră UE", a apreciat Turcescu.

Acesta a adăugat că deși situația politică din România este în fierbere, premierul Victor Ponta preferă să asiste la Jocurile Olimpice de la Londra, în loc să se ocupe de treburile țării.

"Ce face Ponta între timp? Păi Ponta își plimbă trupul prin Londra, la Jocurile Olimpice, într-o perioadă în care în România situația politică este în fierbere. Într-un astfel de moment, cred că Ponta mai are o singură variantă pentru a ieșit cât de cât împăcat, o demisie

Președintele Comisiei Europene (CE), portughezul Jose Manuel Barroso, i-a scris, vineri, premierului Victor Ponta  scrisoare în care și-a manifestat îngrijoarea vizavi de evoluțiile politice de la București și în care cerea Guvernului trimiterea cât mai rapidă a listelor electorale la Curtea Constituțională (CCR), pentru luarea câti mai devreme a unei decizii privind referendumul din 29 iulie.

Vezi AICI mai multe detalii despre
scrisoarea trimisă de șeful Comisiei Europene.

Embed:


Citeşte mai multe despre:   Robert Turcescu,   Comisia Europeana,   Juan Manuel Barroso,   Guvern,   USL,   scrisoare,   referendum,   liste electorale,   turcescu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică