Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică SCANDAL în direct. Nadia Ciurlin: Sunt multe dosare cu prejudicii imense! De ce să le lăsăm vinovaților trei ani să dea banii? / Băsescu: Nu înțelegeți nimic! Dacă vreți să fiți realizator exigent, eu vă spun bună seara! (VIDEO)

SCANDAL în direct. Nadia Ciurlin: Sunt multe dosare cu prejudicii imense! De ce să le lăsăm vinovaților trei ani să dea banii? / Băsescu: Nu înțelegeți nimic! Dacă vreți să fiți realizator exigent, eu vă spun bună seara! (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: Capital Politică

Dezbaterea pe tema recuperării prejudiciilor din grelele dosare de corupție s-a lăsat cu scandal în emisiunea moderată de Nadia Ciurlin, pe B1 TV. Senatorul PMP Traian Băsescu a intervenit prin telefon pentru a explica amendamentele pe care le-a propus la Legea grațierii. Acesta a susținut că a propus termenul de trei ani pentru recuperarea prejudiciului deoarece termenul de un an propus de Guvern ar face ca de grațiere să poată beneficia doar cei cu bani. Și asta pentru că mulți dintre cei eliberați ar putea să nu aibă banii necesari pentru a achita prejudiciul în doar un an.

Pe această temă, Nadia Ciurlin a încercat să-l întrebe pe fostul președinte de ce a ales, totuși, un termen atât de mare, de vreme ce în România există o mare problemă cu recuperarea prejudiciilor, mai ales în cazurile grave de corupție, în care daunele aduse statului sunt și de zeci de milioane de euro.
Se pare că senatorul PMP nu a fost tocmai încântat de faptul că un jurnalist a ”îndrăznit” să pună o întrebare. Astfel, a urmat dialogul următor: 

Traian Băsescu, deranjat de întrebările Nadiei Ciurlin pe tema recuperării prejudiciilor

Citește și: PSD-iștii au ajuns să se lupte între ei pe funcții. Războiul pesedisto-pesedist a atins miercuri culmea ridicoluluiMinistrului Petre Daea îi "patinează mintea": România este Italia, Spania și Austria la un loc. Ursul și capra neagră...Dragnea nu vrea să explice de ce s-au scumpit carburanții și pasează responsabilitatea la miniștri

Nadia Ciurlin: Haideți să facem un dialog!
Traian Băsescu: Păi, întâi să vă dau un exemplu, că altfel nu înțelegeți.
Nadia Ciurlin: Ba înțeleg, domnule președinte! Eu cred așa: sunt foarte multe dosare cu prejudicii imense, da? De ce să lăsăm acelor oameni trei ani? În ziua în care sunt eliberați trebuie să dea banii, că vedeți ce probleme avem cu recuperarea prejudiciilor. Așa gândesc eu din borcănelul meu...
Traian Băsescu: Doamna Ciurlin, este cum v-am spus eu! Nu înțelegeți nimic! 
Nadia Ciurlin: Ba înțeleg, domnule președinte! 
Traian Băsescu: Nu vă supărați! Doamnă, dacă credeți că știți, de ce Dumnezeu m-ați mai sunat?
Nadia Ciurlin: Dar de ce vă supărați, domnule președinte? De ce vă supărați? Eu vă întreb, dumneavoastră explicați!
Traian Băsescu: Vă repeziți. Nu mă supăr și dacă vreți să fiți tipul de realizator exigent, eu vă spun ”bună seara!” imediat! Lăsați-mă să vă spun situații de abuz în serviciu.
Nadia Ciurlin: Domnule președinte, trebuie să vă opresc, că trebuie să luăm publicitate. 
Traian Băsescu: Atunci vă doresc publicitate plăcută!
 

Citeşte mai multe despre:   Basescu,   amendamente,   legea gratierii,   gratiere,   gratierea coruptilor,   Nadia Ciurlin
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Politică
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Un pont pe zi
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade