Scandal între Cosette Chichirău și Eugen Nicolicea. Deputatul PSD își plânge de milă

Scandal între Cosette Chichirău și Eugen Nicolicea. Deputatul PSD își plânge de milă

Este scandal mare în Parlament pe pachetul de Legi ale Justiției. Coaliția PSD-ALDE vrea să treacă miercuri, prin Camera Deputaților, ultimele două proiecte de lege, așa că a forțat inclusiv o modificare a Regulamentului Camerei, prin care practic a împiedicat Opoziția să-și mai susțină proiectele. (Detalii AICI)

În acest context s-a ajuns la un schimb dur de replici între deputata USR Cosette Chichirău și deputatul PSD Eugen Nicolicea.

”Doamna Cosette Chichirău a venit la mine și mi-a spus că se va ocupa personal ca eu să ajung la pușcărie. Am spus asta ca să rămână pentru stenogramă”, a spus Nicolicea, în plenul Camerei Deputaților, citat de stiripesurse.ro.

În replică, Cosette Chichirău l-a acuzat pe Eugen Nicolicea că a comis un abuz în Comisia de Regulament, atunci când a refuzat să introducă în dezbatere cele peste 6.000 de amendamente ale USR la Regulamentul Camerei Deputaților.

”Astăzi s-a produs un abuz incalificabil. Domnul Nicolicea a comis un abuz uriaș, atunci când a refuzat să introducă amendamentele noastre la regulament. Este un abuz care se sancționează penal și doream să îi transmit asta personal. Nu ați introdus amendamentele noastre, ați comis un abuz și veți plăti pentru asta”, a declarat Chichirău.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe