Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Ședința BP al Camerei Deputaților începe la ora 15:00: Pe agendă se află cazul Dobre

Ședința BP al Camerei Deputaților începe la ora 15:00: Pe agendă se află cazul Dobre

Un articol de: |
Foto: cdep.ro Politică

Biroul Permanent al Camerei Deputaților se reunește marți la ora 15:00, pentru a discuta cazul lui Victor Paul Dobre.

Președintele Camerei Deuptaților, Valeriu Zgonea, a declarat luni că a decis convocarea BP, pentru a se transmite la Comisia Juridică solicitarea Parchetului în acest caz. Acesta a mai arătat că, în acest moment, singura sa preocupare dau dilemă ține de faptul că informații din interiorul referatului procurorului de secție au apărut în mass-media înainte ca acest document să ajungă în Parlament, capt ce „decredibilizează anumite instituții.” Se pare că mai mulți membri ai Camerei Deputatilor vor ridica această chestiune în ședința de marți a Biroului Permanent.

Discuțiile ce vor avea loc în această întrunire vizează cererea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție de ridicare a imunității parlamentare pentru fostul ministru delegat pentru Administrație, Victor Paul Dobre, pentru ca acesta să poată fi anchetat în cazul listelor electorale.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică