Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Şedinţa plenului Senatului de miercuri a fost suspendată pentru că sistemul de vot electronic nu a funcţionat. Preşedintele de şedinţă: Recuperăm săptămâna viitoare, lucrăm o oră în plus

Şedinţa plenului Senatului de miercuri a fost suspendată pentru că sistemul de vot electronic nu a funcţionat. Preşedintele de şedinţă: Recuperăm săptămâna viitoare, lucrăm o oră în plus

Un articol de: |

Şedinţa plenului Senatului a fost suspendată, miercuri, din cauza unor probleme tehnice la sistemul de vot electronic, informeaăz Mediafax. Astfel, unele dintre proiectele care s-au aflat pe ordinea de zi au fost votate prin ridicarea mâinii.

17 proiecte şi propuneri legislative au fost înscrise miercuri pe ordinea de zi. Dintre acestea,  senatorii au reuşit să dezbată doar șapte, două fiind votate prin ridicare de mână.

Amânarea ședinței a fost propusă de vicepreședintele PNL Dumitru Oprea care a afirmat că "ridicarea de mână nu este cea care întotdeauna poate fi controlată".

"Ridicarea de mână nu este cea care întotdeauna poate fi controlată. Din motivele acestea, îndemn la puţintică răbdare, a la nenea Iancu, încât până luni să se repare, sala asta este prea frumoasă ca să nu fie şi prea funcţională. Şi cvorumul se pare că este pe cale de dispariţie, nefiind controlul prin vot", a susținut liberalul.

Preşedintele de şedinţă, vicepreşedintele PSD al Senatului Ioan Chelaru, a cerut pesonalului abilitat ca până săptămâna viitoare să remedieze defecţiunile sistemului de sonorizare şi cel de afişaj al votului electronic, care au împiedicat şedinţa de marţi.

”Permiteţi-mi, la cererea unui grup parlamentar şi cu acordul celorlalte grupuri, să declar închisă şedinţa de astăzi, cu o oră mai devreme. Recuperăm săptămâna viitoare, lucrăm o oră în plus", a anunțat Ioan Chelaru.

Citeşte mai multe despre:   sedinta de plen,   Senat,   sedinta suspendata,   sistem de vot electronic,   probleme tehnice
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică